Show simple item record

dc.contributor.author Orbán, Csaba
dc.contributor.author Csajbók, Róbertné
dc.contributor.author Dobronszki Andrea,
dc.date.accessioned 2015-02-25T13:55:33Z
dc.date.available 2015-02-25T13:55:33Z
dc.date.issued 2014
dc.identifier.citation pagination=81-85; journalVolume=60; journalIssueNumber=1; journalTitle=ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK;
dc.identifier.uri http://repo.lib.semmelweis.hu//handle/123456789/1463
dc.relation.ispartof urn:issn:0422-9576
dc.title Az uborka (Cucumis sativus) érése során bekövetkező beltartalmi értékváltozások
dc.type Journal Article
dc.date.updated 2015-02-25T13:14:18Z
dc.language.rfc3066 Magyar és angol
dc.identifier.mtmt 2565632
dc.contributor.department SE/ETK/ALKEI/Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszék
dc.contributor.institution Semmelweis Egyetem


Files in this item

This file is available only from Semmelweis network

View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account