Show simple item record

dc.contributor.author Gilingerné Pankotai, Mária
dc.contributor.author Csambalik, László Orbán
dc.contributor.author Erdei Gergő,
dc.contributor.author Simon Péter,
dc.date.accessioned 2015-03-04T16:56:24Z
dc.date.available 2015-03-04T16:56:24Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.citation pagination=17-19; journalVolume=22; journalIssueNumber=1; journalTitle=ÚJ DIÉTA: A MAGYAR DIETETIKUSOK LAPJA;
dc.identifier.uri http://repo.lib.semmelweis.hu//handle/123456789/1508
dc.relation.ispartof urn:issn:1587-169X
dc.title Hagyományos paradicsomtípusok likopin- és C-vitamin-tartalmának változása az érés során
dc.type Journal Article
dc.date.updated 2015-03-04T13:07:34Z
dc.language.rfc3066 hu
dc.identifier.mtmt 2239977
dc.contributor.department SE/ETK/ALKEI/Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszék
dc.contributor.institution Semmelweis Egyetem
dc.mtmt.swordnote A szerző munkahelye a folyóirat végén található


Files in this item

This file is available only from Semmelweis network

View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account