dc.contributor.author |
Ditrói, Kálmán |
|
dc.contributor.author |
Kleiner D, |
|
dc.contributor.author |
Böszörményi, Andrea |
|
dc.contributor.author |
Szentmihályi, Klára |
|
dc.contributor.author |
Fébel, Hedvig |
|
dc.date.accessioned |
2015-07-01T17:26:38Z |
|
dc.date.available |
2015-07-01T17:26:38Z |
|
dc.date.issued |
2013 |
|
dc.identifier.citation |
pagination=410-416;
journalVolume=42;
journalIssueNumber=3;
journalTitle=ACTA ALIMENTARIA; |
|
dc.identifier.uri |
http://repo.lib.semmelweis.hu//handle/123456789/1922 |
|
dc.identifier.uri |
doi:10.1556/AAlim.42.2013.3.14 |
|
dc.relation.ispartof |
urn:issn:0139-3006 |
|
dc.title |
The alimentary impact of the hemp seed |
|
dc.type |
Journal Article |
|
dc.date.updated |
2015-07-01T17:25:59Z |
|
dc.language.rfc3066 |
en |
|
dc.identifier.mtmt |
2417686 |
|
dc.identifier.wos |
000324490700014 |
|
dc.contributor.department |
MTA TTK/Anyag- és Környezetkémiai Intézet |
|
dc.contributor.department |
SE/GYTK/Farmakognózia Intézet |
|
dc.contributor.institution |
MTA Természettudományi Kutatóközpont |
|
dc.contributor.institution |
Semmelweis Egyetem |
|