dc.contributor.author |
Kemenczei Á, |
|
dc.contributor.author |
Sitkei A, |
|
dc.contributor.author |
Molnár Szilvia, |
|
dc.contributor.author |
Mák, Erzsébet |
|
dc.date.accessioned |
2015-11-25T19:57:21Z |
|
dc.date.available |
2015-11-25T19:57:21Z |
|
dc.date.issued |
2015 |
|
dc.identifier.citation |
pagination=11-17;
journalVolume=69;
journalIssueNumber=2;
journalTitle=ÉLELMISZER - TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA; |
|
dc.identifier.uri |
http://repo.lib.semmelweis.hu//handle/123456789/2665 |
|
dc.relation.ispartof |
urn:issn:2061-3954 |
|
dc.title |
A magyarországi forgalomban kapható gabonaalapú élelmiszerek zearalenon tartalma, és a humán PCOS kialakulása közötti összefüggés vizsgála |
|
dc.type |
Journal Article |
|
dc.date.updated |
2015-11-24T14:34:10Z |
|
dc.language.rfc3066 |
hu |
|
dc.identifier.mtmt |
2918668 |
|
dc.contributor.department |
SE/ETK2007/ALKEI/Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszék |
|
dc.contributor.institution |
Semmelweis Egyetem |
|