dc.contributor.author |
Budai KA, |
|
dc.contributor.author |
Hankó, Balázs |
|
dc.contributor.author |
Antal, István |
|
dc.contributor.author |
Zelkó, Romána |
|
dc.date.accessioned |
2015-11-26T14:45:40Z |
|
dc.date.available |
2015-11-26T14:45:40Z |
|
dc.date.issued |
2015 |
|
dc.identifier.citation |
pagination=97-112;
journalVolume=85;
journalIssueNumber=3;
journalTitle=ACTA PHARMACEUTICA HUNGARICA; |
|
dc.identifier.uri |
http://repo.lib.semmelweis.hu//handle/123456789/2813 |
|
dc.relation.ispartof |
urn:issn:0001-6659 |
|
dc.title |
Funkcionális élelmiszerek típusai, előállítási módszerei és minőségbiztosításuk |
|
dc.type |
Journal Article |
|
dc.date.updated |
2015-11-26T14:44:53Z |
|
dc.language.rfc3066 |
hu |
|
dc.identifier.mtmt |
2951444 |
|
dc.contributor.department |
SE/GYTK/Egyetemi Gyógyszertár Gyógyszerügyi Szervezési Intézet |
|
dc.contributor.department |
SE/GYTK/Gyógyszerészeti Intézet |
|
dc.contributor.institution |
Semmelweis Egyetem |
|