dc.contributor.author | Arató, András | |
dc.date.accessioned | 2020-09-02T10:37:43Z | |
dc.date.available | 2020-09-02T10:37:43Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.citation | pagination=223-224; journalVolume=16; journalIssueNumber=5; journalTitle=GYERMEKORVOS TOVÁBBKÉPZÉS; | |
dc.identifier.uri | http://repo.lib.semmelweis.hu//handle/123456789/6122 | |
dc.relation.ispartof | urn:issn:1589-0309 | |
dc.title | A prebiotikum tartalmú és a fermentált tápszerek kedvező hatásai | |
dc.type | Journal Article | |
dc.date.updated | 2018-08-23T09:58:46Z | |
dc.language.rfc3066 | hu | |
dc.identifier.mtmt | 3307760 | |
dc.contributor.department | SE/AOK/K/I. Sz. Gyermekgyógyászati Klinika | |
dc.contributor.institution | Semmelweis Egyetem |