dc.contributor.author | Tóth, Anita | |
dc.contributor.author | Riethmüller, Eszter | |
dc.contributor.author | Végh, Krisztina | |
dc.contributor.author | Alberti, Ágnes | |
dc.contributor.author | Béni, Szabolcs | |
dc.contributor.author | Kéry, Ágnes | |
dc.date.accessioned | 2019-09-10T20:11:16Z | |
dc.date.available | 2019-09-10T20:11:16Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier | 85051438314 | |
dc.identifier.citation | journalVolume=88;journalIssueNumber=2;journalTitle=ACTA PHARMACEUTICA HUNGARICA;pagerange=75-83;journalAbbreviatedTitle=ACTA PHARM HUNG; | |
dc.identifier.uri | http://repo.lib.semmelweis.hu//handle/123456789/7396 | |
dc.format.extent | 75-83 | |
dc.title | Lysimachia fajok flavonoid összetételének és antioxidáns aktivitásának összehasonlító vizsgálata | |
dc.type | Journal Article | |
dc.date.updated | 2019-08-02T09:34:57Z | |
dc.language.rfc3066 | hu | |
dc.rights.holder | NULL | |
dc.identifier.mtmt | 3398400 | |
dc.contributor.department | SE/GYTK/Farmakognózia Intézet | |
dc.contributor.institution | Semmelweis Egyetem |