Semmelweis Egyetem - Központi Könyvtár
Repozitórium
Evaluation of sensory and antioxidant properties of commercial coffee substitutes
DSpace/Manakin Repository
Login
Semmelweis Repozitórium
→
MTMT-ben szereplő publikációk
→
Folyóiratcikkek
→
Rekord megtekintése
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Evaluation of sensory and antioxidant properties of commercial coffee substitutes
Torma, A
;
Orbán, Csaba
;
Bodor, Zs
;
Benedek, Csilla
Folyóiratcikk
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE
vol.:48, issue.:3, p.:297-305.
URI:
http://repo.lib.semmelweis.hu//handle/123456789/7654
https://doi.org/10.1556/066.2019.48.3.3
MTMT azonosító:
30762179
Megjelenés éve:
2019
Teljes nézet
Kapcsolódó fájlok:
Név:
BenedekCs_ActaAli ...
Méret:
259.1Kb
Formátum:
PDF
Megtekintés/
Megnyitás
Ez a rekord az alábbi gyűjteményekben szerepel:
Folyóiratcikkek
Keresés
Keresés
Ebben a gyűjteményben
Összetett keresés
Tallózás
Teljes repozitórumban
Kategóriák és gyűjtemények
Megjelenés dátuma szerint
Szerző szerint
Cím szerint
Tárgy szerint
Ebben a gyűjteményben
Megjelenés dátuma szerint
Szerző szerint
Cím szerint
Tárgy szerint
Hozzáférésem
Bejelentkezés