dc.contributor.author |
Juhász, Anna Evelin |
|
dc.contributor.author |
Hajas, Lívia |
|
dc.contributor.author |
Hermánné, Juhász Réka |
|
dc.date.accessioned |
2022-01-20T11:24:08Z |
|
dc.date.available |
2022-01-20T11:24:08Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.citation |
journalVolume=30;journalIssueNumber=3;journalTitle=ÚJ DIÉTA: A MAGYAR DIETETIKUSOK LAPJA (2001-);pagerange=12-14;journalAbbreviatedTitle=ÚJ DIÉTA (GYŐR) (2001); |
|
dc.identifier.uri |
http://repo.lib.semmelweis.hu//handle/123456789/9017 |
|
dc.format.extent |
12-14 |
|
dc.title |
Növényi alapú hústermékek vizsgálata |
|
dc.type |
Journal Article |
|
dc.date.updated |
2022-01-19T14:42:06Z |
|
dc.language.rfc3066 |
hu |
|
dc.rights.holder |
NULL |
|
dc.identifier.mtmt |
32262719 |
|
dc.contributor.department |
SE/ETK2007/Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszék |
|
dc.contributor.institution |
Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszék |
|
dc.contributor.institution |
Semmelweis Egyetem |
|