dc.contributor.author |
Szekeres-Fáki, Eszter |
|
dc.contributor.author |
Vásony-Dékei, Zóra |
|
dc.contributor.author |
Dakó, Eszter |
|
dc.contributor.author |
Hajas, Lívia |
|
dc.date.accessioned |
2022-01-20T11:14:13Z |
|
dc.date.available |
2022-01-20T11:14:13Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.citation |
journalVolume=30;journalIssueNumber=1;journalTitle=ÚJ DIÉTA: A MAGYAR DIETETIKUSOK LAPJA (2001-);pagerange=17-20;journalAbbreviatedTitle=ÚJ DIÉTA (GYŐR) (2001); |
|
dc.identifier.uri |
http://repo.lib.semmelweis.hu//handle/123456789/9021 |
|
dc.format.extent |
17-20 |
|
dc.title |
Gélesített rosttal dúsított, rizslisztalapú, gluténmentes fánkok jellemzése |
|
dc.type |
Journal Article |
|
dc.date.updated |
2022-01-19T14:56:11Z |
|
dc.language.rfc3066 |
hu |
|
dc.rights.holder |
NULL |
|
dc.identifier.mtmt |
31954659 |
|
dc.contributor.department |
SE/ETK2007/Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszék |
|
dc.contributor.institution |
Semmelweis Egyetem |
|