| dc.contributor.author | Papp, Hanga | |
| dc.contributor.author | Patkó, Alexandra | |
| dc.contributor.author | Molnár, Andrea | |
| dc.contributor.author | Hajas, Lívia | |
| dc.date.accessioned | 2023-01-24T08:50:36Z | |
| dc.date.available | 2023-01-24T08:50:36Z | |
| dc.date.issued | 2022 | |
| dc.identifier.citation | journalVolume=31;journalIssueNumber=2;journalTitle=ÚJ DIÉTA: A MAGYAR DIETETIKUSOK LAPJA (2001-);pagerange=23-25;journalAbbreviatedTitle=ÚJ DIÉTA (GYŐR) (2001); | |
| dc.identifier.uri | http://repo.lib.semmelweis.hu//handle/123456789/9277 | |
| dc.format.extent | 23-25 | |
| dc.title | Savanyított tej- és tejszínkészítmények laktóztartalmának vizsgálata | |
| dc.type | Journal Article | |
| dc.date.updated | 2023-01-17T10:49:06Z | |
| dc.language.rfc3066 | hu | |
| dc.rights.holder | NULL | |
| dc.identifier.mtmt | 32894082 | |
| dc.contributor.department | SE/ETK2007/Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszék | |
| dc.contributor.institution | Semmelweis Egyetem |