dc.contributor.author | Larnsak Loretta | |
dc.contributor.author | Káposztás Lilla | |
dc.contributor.author | Veresné Bálint, Márta | |
dc.contributor.author | Lichthammer Adrienn | |
dc.contributor.author | Orbán Csaba | |
dc.date.accessioned | 2015-02-19T09:16:51Z | |
dc.date.available | 2015-02-19T09:16:51Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.citation | pagination=28-31; journalVolume=23; journalIssueNumber=1; journalTitle=ÚJ DIÉTA: A MAGYAR DIETETIKUSOK LAPJA; | |
dc.identifier.uri | http://repo.lib.semmelweis.hu//handle/123456789/1435 | |
dc.relation.ispartof | urn:issn:1587-169X | |
dc.title | Vörösszőlő-mag és származékai az egészség szolgálatában | |
dc.type | Journal Article | |
dc.date.updated | 2015-02-19T09:10:56Z | |
dc.language.rfc3066 | hu | |
dc.identifier.mtmt | 2571958 | |
dc.contributor.department | SE/ETK/ALKEI/Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszék | |
dc.contributor.institution | Semmelweis Egyetem |