dc.contributor.author | Orbán, Csaba | |
dc.contributor.author | Csajbók, Róbertné | |
dc.contributor.author | Dobronszki Andrea, | |
dc.date.accessioned | 2015-02-25T13:55:33Z | |
dc.date.available | 2015-02-25T13:55:33Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.citation | pagination=81-85; journalVolume=60; journalIssueNumber=1; journalTitle=ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK; | |
dc.identifier.uri | http://repo.lib.semmelweis.hu//handle/123456789/1463 | |
dc.relation.ispartof | urn:issn:0422-9576 | |
dc.title | Az uborka (Cucumis sativus) érése során bekövetkező beltartalmi értékváltozások | |
dc.type | Journal Article | |
dc.date.updated | 2015-02-25T13:14:18Z | |
dc.language.rfc3066 | Magyar és angol | |
dc.identifier.mtmt | 2565632 | |
dc.contributor.department | SE/ETK/ALKEI/Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszék | |
dc.contributor.institution | Semmelweis Egyetem |