dc.contributor.author |
Pitás Eszter, |
|
dc.contributor.author |
Sinka, Magdolna |
|
dc.contributor.author |
Tóth, Tímea |
|
dc.date.accessioned |
2015-02-25T16:53:09Z |
|
dc.date.available |
2015-02-25T16:53:09Z |
|
dc.date.issued |
2014 |
|
dc.identifier.citation |
pagination=27-29;
journalVolume=23;
journalIssueNumber=5;
journalTitle=ÚJ DIÉTA: A MAGYAR DIETETIKUSOK LAPJA; |
|
dc.identifier.uri |
http://repo.lib.semmelweis.hu//handle/123456789/1464 |
|
dc.relation.ispartof |
urn:issn:1587-169X |
|
dc.title |
A cisztás fibrózisban alkalmazható cystilac tápszerrel készült ételek organoleptikai vizsgálata |
|
dc.type |
Journal Article |
|
dc.date.updated |
2015-02-25T14:00:39Z |
|
dc.language.rfc3066 |
hu |
|
dc.identifier.mtmt |
2806813 |
|
dc.contributor.department |
SE/ETK/EKMI/Epidemiológiai Tanszék |
|
dc.contributor.department |
SE/ETK/ALKEI/Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszék |
|
dc.contributor.institution |
Semmelweis Egyetem |
|