| dc.contributor.author | Pitás Eszter, | |
| dc.contributor.author | Sinka, Magdolna | |
| dc.contributor.author | Tóth, Tímea | |
| dc.date.accessioned | 2015-02-25T16:53:09Z | |
| dc.date.available | 2015-02-25T16:53:09Z | |
| dc.date.issued | 2014 | |
| dc.identifier.citation | pagination=27-29; journalVolume=23; journalIssueNumber=5; journalTitle=ÚJ DIÉTA: A MAGYAR DIETETIKUSOK LAPJA; | |
| dc.identifier.uri | http://repo.lib.semmelweis.hu//handle/123456789/1464 | |
| dc.relation.ispartof | urn:issn:1587-169X | |
| dc.title | A cisztás fibrózisban alkalmazható cystilac tápszerrel készült ételek organoleptikai vizsgálata | |
| dc.type | Journal Article | |
| dc.date.updated | 2015-02-25T14:00:39Z | |
| dc.language.rfc3066 | hu | |
| dc.identifier.mtmt | 2806813 | |
| dc.contributor.department | SE/ETK/EKMI/Epidemiológiai Tanszék | |
| dc.contributor.department | SE/ETK/ALKEI/Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszék | |
| dc.contributor.institution | Semmelweis Egyetem |