dc.contributor.author | Veresné Bálint, Márta | |
dc.contributor.author | Lichthammer, Adrienn | |
dc.contributor.author | Orbán, Csaba | |
dc.contributor.author | Tátrai-Németh, Katalin | |
dc.date.accessioned | 2015-03-03T13:11:36Z | |
dc.date.available | 2015-03-03T13:11:36Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.citation | pagination=87-95; journalVolume=18; journalIssueNumber=1; journalTitle=ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS; | |
dc.identifier.uri | http://repo.lib.semmelweis.hu//handle/123456789/1487 | |
dc.relation.ispartof | urn:issn:1418-1789 | |
dc.title | A szarvashús étrendbe illesztésének új lehetőségei | |
dc.type | Journal Article | |
dc.date.updated | 2015-03-03T10:22:18Z | |
dc.language.rfc3066 | hu | |
dc.identifier.mtmt | 2820868 | |
dc.contributor.department | SE/ETK/ALKEI/Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszék | |
dc.contributor.institution | Semmelweis Egyetem |