dc.contributor.author | Orbán, Csaba | |
dc.contributor.author | Csajbók, Róbertné | |
dc.contributor.author | Hegedüs Noémi, | |
dc.contributor.author | Lichthammer, Adrienn | |
dc.date.accessioned | 2015-03-18T12:33:58Z | |
dc.date.available | 2015-03-18T12:33:58Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.citation | pagination=25-27; journalVolume=22; journalIssueNumber=2-3; journalTitle=ÚJ DIÉTA: A MAGYAR DIETETIKUSOK LAPJA; | |
dc.identifier.uri | http://repo.lib.semmelweis.hu//handle/123456789/1596 | |
dc.relation.ispartof | urn:issn:1587-169X | |
dc.title | A fehér káposzta C-vitamin-tartalmának és peroxidáz enzimformáinak aktivitásváltozása a tárolás során | |
dc.type | Journal Article | |
dc.date.updated | 2015-03-17T12:14:00Z | |
dc.language.rfc3066 | hu | |
dc.identifier.mtmt | 2374144 | |
dc.contributor.department | SE/ETK/ALKEI/Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszék | |
dc.contributor.institution | Semmelweis Egyetem |