| dc.contributor.author | Budai KA, | |
| dc.contributor.author | Hankó, Balázs | |
| dc.contributor.author | Antal, István | |
| dc.contributor.author | Zelkó, Romána | |
| dc.date.accessioned | 2015-11-26T14:45:40Z | |
| dc.date.available | 2015-11-26T14:45:40Z | |
| dc.date.issued | 2015 | |
| dc.identifier.citation | pagination=97-112; journalVolume=85; journalIssueNumber=3; journalTitle=ACTA PHARMACEUTICA HUNGARICA; | |
| dc.identifier.uri | http://repo.lib.semmelweis.hu//handle/123456789/2813 | |
| dc.relation.ispartof | urn:issn:0001-6659 | |
| dc.title | Funkcionális élelmiszerek típusai, előállítási módszerei és minőségbiztosításuk | |
| dc.type | Journal Article | |
| dc.date.updated | 2015-11-26T14:44:53Z | |
| dc.language.rfc3066 | hu | |
| dc.identifier.mtmt | 2951444 | |
| dc.contributor.department | SE/GYTK/Egyetemi Gyógyszertár Gyógyszerügyi Szervezési Intézet | |
| dc.contributor.department | SE/GYTK/Gyógyszerészeti Intézet | |
| dc.contributor.institution | Semmelweis Egyetem |