Egyszerű nézet

dc.contributor.author Papp N,
dc.contributor.author Blázovics, Anna
dc.contributor.author Fébel H,
dc.contributor.author Salido S,
dc.contributor.author Altarejos J,
dc.contributor.author Fehér, Erzsébet
dc.contributor.author Kocsis, Ibolya
dc.contributor.author Szentmihályi, Klára
dc.contributor.author Stefanovitsné Bányai, Éva
dc.date.accessioned 2015-11-27T20:14:00Z
dc.date.available 2015-11-27T20:14:00Z
dc.date.issued 2015
dc.identifier.citation pagination=408-413; journalVolume=70; journalIssueNumber=4; journalTitle=PLANT FOODS FOR HUMAN NUTRITION;
dc.identifier.uri http://repo.lib.semmelweis.hu//handle/123456789/2872
dc.identifier.uri doi:10.1007/s11130-015-0509-2
dc.relation.ispartof urn:issn:0921-9668
dc.title Antihyperlipidemic effects of sour cherries characterized by different in vitro antioxidant power and polyphenolic composition
dc.type Journal Article
dc.date.updated 2015-11-27T20:13:33Z
dc.language.rfc3066 en
dc.identifier.mtmt 2955375
dc.contributor.department SE/AOK/I/Laboratóriumi Medicina Intézet
dc.contributor.department SE/GYTK/Farmakognózia Intézet
dc.contributor.department SE/AOK/I/Anatómiai, Szövet- és Fejlődéstani Intézet
dc.contributor.institution Semmelweis Egyetem


Kapcsolódó fájlok:

A fájl jelenleg csak egyetemi IP címről érhető el.

Megtekintés/Megnyitás

Ez a rekord az alábbi gyűjteményekben szerepel:

Egyszerű nézet