Egyszerű nézet

dc.contributor.author Kursinszki, László
dc.contributor.author Kalász, Huba
dc.contributor.author Szőke, Éva
dc.contributor.author Adeghate, Ernest Akingunola
dc.contributor.author Hassan MY,
dc.date.accessioned 2016-02-04T17:35:29Z
dc.date.available 2016-02-04T17:35:29Z
dc.date.issued 2011
dc.identifier 81855212744
dc.identifier.citation pagination=603-610; journalVolume=23; journalIssueNumber=4; journalTitle=ACTA CHROMATOGRAPHICA;
dc.identifier.uri http://repo.lib.semmelweis.hu//handle/123456789/3031
dc.identifier.uri doi:10.1556/AChrom.23.2011.4.6
dc.description.abstract Flavonoid composition of six different brands of Phoenix dactylifera L. date fruit (Lulu, Khalas, Khenaiz, Al-Medina, Razaiz, and Fardh) was identified, determined, and compared. The separation was done on a Zorbax Eclipse XDB-C18 (150 × 4.6 mm ID) reversed-phase column using gradient elution of 1% aqueous formic acid (A) and acetonitrile (B). Gradient conditions were 00.00 min, 13% B; 20.00 min, 34% B; 25.00 min, 64% B; 29 min, 64% B; 35 min, 13% B; 39 min, 13% B. Monitoring was done using ultraviolet absorbance and MS/MS.
dc.relation.ispartof urn:issn:1233-2356
dc.title Comparative analysis of six different brands of date fruits
dc.type Journal Article
dc.date.updated 2016-01-25T10:36:06Z
dc.language.rfc3066 en
dc.identifier.mtmt 1788742
dc.identifier.wos 000297273000006
dc.contributor.department SE/GYTK/Farmakognózia Intézet
dc.contributor.institution Semmelweis Egyetem


Kapcsolódó fájlok:

A fájl jelenleg csak egyetemi IP címről érhető el.

Megtekintés/Megnyitás

Ez a rekord az alábbi gyűjteményekben szerepel:

Egyszerű nézet