dc.contributor.author | Király, Márton | |
dc.contributor.author | Dalmadiné Kiss, Borbála | |
dc.contributor.author | Drahos László, | |
dc.contributor.author | Vékey Károly, | |
dc.contributor.author | Antal, István | |
dc.contributor.author | Ludányi, Krisztina | |
dc.date.accessioned | 2016-11-16T17:48:39Z | |
dc.date.available | 2016-11-16T17:48:39Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.citation | pagination=61-67; journalVolume=86; journalIssueNumber=2; journalTitle=ACTA PHARMACEUTICA HUNGARICA; | |
dc.identifier.uri | http://repo.lib.semmelweis.hu//handle/123456789/3834 | |
dc.relation.ispartof | urn:issn:0001-6659 | |
dc.title | Tömegspektrometria alkalmazása a fehérjék vizsgálatában | |
dc.type | Journal Article | |
dc.date.updated | 2016-11-16T17:34:54Z | |
dc.language.rfc3066 | hu | |
dc.identifier.mtmt | 3113844 | |
dc.mtmt.swordnote | #hozzárendelt szerző ismeretlen |