Egyszerű nézet

dc.contributor.author Koren, Dániel
dc.contributor.author Orbán, Csaba
dc.contributor.author Galló, Nóra
dc.contributor.author Kun, Szilárd
dc.contributor.author Hegyesné Vecseri, Beáta
dc.contributor.author Kun-Farkas, Gabriella
dc.date.accessioned 2018-01-30T20:46:10Z
dc.date.available 2018-01-30T20:46:10Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier 85014123033
dc.identifier.citation pagination=1158-1167; journalVolume=54; journalIssueNumber=5; journalTitle=JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE;
dc.identifier.uri http://repo.lib.semmelweis.hu//handle/123456789/4670
dc.identifier.uri doi:10.1007/s13197-017-2503-1
dc.relation.ispartof urn:issn:0022-1155
dc.title Folic acid content and antioxidant activity of different types of beers available in Hungarian retail
dc.type Journal Article
dc.date.updated 2018-01-30T20:45:32Z
dc.language.rfc3066 en
dc.identifier.mtmt 3199401
dc.identifier.wos 000401448300013
dc.contributor.department SZIE/ÉTK/Sör- és Szeszipari Tanszék
dc.contributor.institution Szent István Egyetem
dc.mtmt.swordnote N1 Article in Press


Kapcsolódó fájlok:

A fájl jelenleg csak egyetemi IP címről érhető el.

Megtekintés/Megnyitás

Ez a rekord az alábbi gyűjteményekben szerepel:

Egyszerű nézet