dc.contributor.author |
Hegedűs Attila |
|
dc.contributor.author |
Papp Nóra |
|
dc.contributor.author |
Blázovics, Anna |
|
dc.contributor.author |
Stefanovitsné Bányai, Éva |
|
dc.date.accessioned |
2018-07-27T07:55:25Z |
|
dc.date.available |
2018-07-27T07:55:25Z |
|
dc.date.issued |
2018 |
|
dc.identifier.citation |
pagination=720-725;
journalVolume=159;
journalIssueNumber=18;
journalTitle=ORVOSI HETILAP; |
|
dc.identifier.uri |
http://repo.lib.semmelweis.hu//handle/123456789/5740 |
|
dc.identifier.uri |
doi:10.1556/650.2018.31024 |
|
dc.relation.ispartof |
urn:issn:0030-6002 |
|
dc.title |
A különleges és egyedi polifenol-összetételű meggy egészségi hatásai |
|
dc.type |
Journal Article |
|
dc.date.updated |
2018-07-12T12:37:48Z |
|
dc.language.rfc3066 |
hu |
|
dc.identifier.mtmt |
3369549 |
|
dc.identifier.pubmed |
29716408 |
|
dc.contributor.department |
SE/GYTK/Farmakognózia Intézet |
|
dc.contributor.institution |
Semmelweis Egyetem |
|