Egyszerű nézet

dc.contributor.author Torma, A
dc.contributor.author Orbán, Csaba
dc.contributor.author Bodor, Zs
dc.contributor.author Benedek, Csilla
dc.date.accessioned 2019-09-10T19:45:15Z
dc.date.available 2019-09-10T19:45:15Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation journalVolume=48;journalIssueNumber=3;journalTitle=ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE;pagerange=297-305;journalAbbreviatedTitle=ACTA ALIMENT;
dc.identifier.uri http://repo.lib.semmelweis.hu//handle/123456789/7654
dc.identifier.uri doi:10.1556/066.2019.48.3.3
dc.format.extent 297-305
dc.title Evaluation of sensory and antioxidant properties of commercial coffee substitutes
dc.type Journal Article
dc.date.updated 2019-09-10T11:42:40Z
dc.language.rfc3066 en
dc.rights.holder NULL
dc.identifier.mtmt 30762179
dc.contributor.department SE/ETK2007/ALKEI/Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszék
dc.contributor.institution Semmelweis Egyetem


Kapcsolódó fájlok:

A fájl jelenleg csak egyetemi IP címről érhető el.

Megtekintés/Megnyitás

Ez a rekord az alábbi gyűjteményekben szerepel:

Egyszerű nézet