dc.contributor.author |
Juhász, Réka |
|
dc.contributor.author |
Veresné, Bálint Márta |
|
dc.date.accessioned |
2021-01-13T20:47:09Z |
|
dc.date.available |
2021-01-13T20:47:09Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
journalVolume=29;journalIssueNumber=3-4;journalTitle=ÚJ DIÉTA: A MAGYAR DIETETIKUSOK LAPJA (2001-);pagerange=15-16;journalAbbreviatedTitle=ÚJ DIÉTA (GYŐR) (2001); |
|
dc.identifier.uri |
http://repo.lib.semmelweis.hu//handle/123456789/8584 |
|
dc.format.extent |
15-16 |
|
dc.title |
Az inulin, egy sokoldalú élelmi rost |
|
dc.type |
Journal Article |
|
dc.date.updated |
2021-01-06T15:08:39Z |
|
dc.language.rfc3066 |
hu |
|
dc.rights.holder |
NULL |
|
dc.identifier.mtmt |
31603737 |
|
dc.contributor.department |
SE/ETK2007/Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszék |
|
dc.contributor.institution |
Semmelweis Egyetem |
|