| dc.contributor.author | Szekeres-Fáki, Eszter | |
| dc.contributor.author | Vásony-Dékei, Zóra | |
| dc.contributor.author | Dakó, Eszter | |
| dc.contributor.author | Hajas, Lívia | |
| dc.date.accessioned | 2022-01-20T11:14:13Z | |
| dc.date.available | 2022-01-20T11:14:13Z | |
| dc.date.issued | 2021 | |
| dc.identifier.citation | journalVolume=30;journalIssueNumber=1;journalTitle=ÚJ DIÉTA: A MAGYAR DIETETIKUSOK LAPJA (2001-);pagerange=17-20;journalAbbreviatedTitle=ÚJ DIÉTA (GYŐR) (2001); | |
| dc.identifier.uri | http://repo.lib.semmelweis.hu//handle/123456789/9021 | |
| dc.format.extent | 17-20 | |
| dc.title | Gélesített rosttal dúsított, rizslisztalapú, gluténmentes fánkok jellemzése | |
| dc.type | Journal Article | |
| dc.date.updated | 2022-01-19T14:56:11Z | |
| dc.language.rfc3066 | hu | |
| dc.rights.holder | NULL | |
| dc.identifier.mtmt | 31954659 | |
| dc.contributor.department | SE/ETK2007/Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszék | |
| dc.contributor.institution | Semmelweis Egyetem |