dc.contributor.author | Mihályi, Zita Judit | |
dc.contributor.author | Vékony, Blanka | |
dc.date.accessioned | 2022-01-20T10:36:28Z | |
dc.date.available | 2022-01-20T10:36:28Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | journalVolume=30;journalIssueNumber=1;journalTitle=ÚJ DIÉTA: A MAGYAR DIETETIKUSOK LAPJA (2001-);pagerange=29-31;journalAbbreviatedTitle=ÚJ DIÉTA (GYŐR) (2001); | |
dc.identifier.uri | http://repo.lib.semmelweis.hu//handle/123456789/9022 | |
dc.format.extent | 29-31 | |
dc.title | Az egészségtudatosság, mint meghatározó tényező a teljes őrlésű termékek fejlesztése során | |
dc.type | Journal Article | |
dc.date.updated | 2022-01-19T15:00:24Z | |
dc.language.rfc3066 | hu | |
dc.rights.holder | NULL | |
dc.identifier.mtmt | 31954672 | |
dc.contributor.institution | Semmelweis Egyetem |