dc.contributor.author |
Vajdovich, Dorottya Krisztina |
|
dc.contributor.author |
Schmél, Józsua |
|
dc.contributor.author |
Ressely-Szarvas, Veronika |
|
dc.contributor.author |
Bodor, Zsanett |
|
dc.contributor.author |
Benedek, Csilla |
|
dc.date.accessioned |
2022-01-21T09:32:43Z |
|
dc.date.available |
2022-01-21T09:32:43Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.citation |
journalVolume=30;journalIssueNumber=2;journalTitle=ÚJ DIÉTA: A MAGYAR DIETETIKUSOK LAPJA (2001-);pagerange=20-23;journalAbbreviatedTitle=ÚJ DIÉTA (GYŐR) (2001); |
|
dc.identifier.uri |
http://repo.lib.semmelweis.hu//handle/123456789/9025 |
|
dc.format.extent |
20-23 |
|
dc.title |
Antioxidánssal, fehérjével és rosttal dúsított álgabona-alapú növényi italok vizsgálata |
|
dc.type |
Journal Article |
|
dc.date.updated |
2022-01-20T14:38:59Z |
|
dc.language.rfc3066 |
hu |
|
dc.rights.holder |
NULL |
|
dc.identifier.mtmt |
32075919 |
|
dc.contributor.department |
SE/ETK2007/Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszék |
|
dc.contributor.institution |
MTA-VE Petrolkémiai Kutatócsoport (2006 végéig működött) |
|
dc.contributor.institution |
Semmelweis Egyetem |
|