dc.contributor.author | Éliás, Anna Júlia | |
dc.contributor.author | Juhász, Réka | |
dc.contributor.author | Hajas, Lívia | |
dc.contributor.author | Benedek, Csilla | |
dc.date.accessioned | 2023-01-24T09:01:12Z | |
dc.date.available | 2023-01-24T09:01:12Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.citation | journalVolume=31;journalIssueNumber=1;journalTitle=ÚJ DIÉTA: A MAGYAR DIETETIKUSOK LAPJA (2001-);pagerange=22-25;journalAbbreviatedTitle=ÚJ DIÉTA (GYŐR) (2001); | |
dc.identifier.uri | http://repo.lib.semmelweis.hu//handle/123456789/9281 | |
dc.format.extent | 22-25 | |
dc.title | Különböző lencselisztalapú, gluténmentes kekszek fehérjeemészthetőségének in vitro vizsgálata | |
dc.type | Journal Article | |
dc.date.updated | 2023-01-17T11:07:58Z | |
dc.language.rfc3066 | hu | |
dc.rights.holder | NULL | |
dc.identifier.mtmt | 32766866 | |
dc.contributor.department | SE/ETK2007/Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszék | |
dc.contributor.institution | Semmelweis Egyetem |