dc.contributor.author |
Éliás, Anna Júlia |
|
dc.contributor.author |
Juhász, Réka |
|
dc.contributor.author |
Hajas, Lívia |
|
dc.contributor.author |
Benedek, Csilla |
|
dc.date.accessioned |
2023-01-24T09:01:12Z |
|
dc.date.available |
2023-01-24T09:01:12Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.citation |
journalVolume=31;journalIssueNumber=1;journalTitle=ÚJ DIÉTA: A MAGYAR DIETETIKUSOK LAPJA (2001-);pagerange=22-25;journalAbbreviatedTitle=ÚJ DIÉTA (GYŐR) (2001); |
|
dc.identifier.uri |
http://repo.lib.semmelweis.hu//handle/123456789/9281 |
|
dc.format.extent |
22-25 |
|
dc.title |
Különböző lencselisztalapú, gluténmentes kekszek fehérjeemészthetőségének in vitro vizsgálata |
|
dc.type |
Journal Article |
|
dc.date.updated |
2023-01-17T11:07:58Z |
|
dc.language.rfc3066 |
hu |
|
dc.rights.holder |
NULL |
|
dc.identifier.mtmt |
32766866 |
|
dc.contributor.department |
SE/ETK2007/Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszék |
|
dc.contributor.institution |
Semmelweis Egyetem |
|