Show simple item record

dc.contributor.author Orbán, Csaba
dc.contributor.author Csajbók, Róbertné
dc.contributor.author Bacsó Ágnes,
dc.contributor.author Dobronszki Andrea,
dc.date.accessioned 2015-03-18T12:36:14Z
dc.date.available 2015-03-18T12:36:14Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.citation pagination=4-5; journalVolume=22; journalIssueNumber=5; journalTitle=ÚJ DIÉTA: A MAGYAR DIETETIKUSOK LAPJA;
dc.identifier.uri http://repo.lib.semmelweis.hu//handle/123456789/1597
dc.relation.ispartof urn:issn:1587-169X
dc.title Különböző csíranövények antioxidáns aktivitásának meghatározása
dc.type Journal Article
dc.date.updated 2015-03-17T14:35:41Z
dc.language.rfc3066 hu
dc.identifier.mtmt 2489993
dc.contributor.department SE/ETK/ALKEI/Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszék
dc.contributor.institution Semmelweis Egyetem
dc.mtmt.swordnote Autopszia alapján


Files in this item

xmlui.dri2xhtml.METS-1.0.onlyFromAllowedIP

View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account